uFeel.me
ПОД ЕЛХАТА
Автор: maria_ha,  14 януари 2013 г. в 15:45 ч.
прочити: 320
Здравей. Сигурно ти омръзна
всяка Коледа от моите писма...
На години пораснах... но не замръзна
душата ми детска... И пак имам елха.

И първият сняг пак ме вълнува.
И снежните топки с децата на двора.
И мокра до кости ми се лудува...
И в твоите очи пак срещам опора.

Но не за подарък ти пиша сега.
Последните писма до теб все не стигат...
Аз моля да има под всяка елха
топлина и уют... да ни сгряват душите!

Аз моля леда и студа по стъклата
да не замръзва в сърцата на хората!
И всеки от нас да дариш с добрината
и с нея да снемем от плещи умората!

До скоро! Дано да изпълниш молбата ми!
Ще те чакам със мляко и сладки в нощта.
А щом дойде ред да развалям елхата си...
и след нея да грее... Коледна светлина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me