uFeel.me
ПО НИШКАТА
Автор: tinarosivoice,  27 януари 2013 г. в 14:07 ч.
прочити: 209

Плашещо дебне анализът зад гърба ми...
задава въпросителни удивително...
Приплъзва нозете ми по въже,
на което сама стоя едва...
Пристъпвам почти безтелесно
по нишката на мисълта
и се опитвам стабилно да се държа...
Едно подло \"Защо?!\"
стои на пътя ми като възел
и с мълчание тягостно стеле мъгла...
Аз знам накъде бързам,
но тя заслепява ума
с болката вътре в сърцето на върха.            

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me