uFeel.me
ПЛАНИНА
Автор: taniatanina,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 214
Планина с магическа власт,
нежен кът искрящ от страст!
В твойта бляскава зора
греят нежните цветя!
Ручеите ромолят
и полетата ехтят!
Носиш дивна красота
и загадъчна Луна!
В тебе търся аз небето
сякаш пътят е морето!
Нежна,снежна ,цветолика
пей с изгрялата иглика,
с времето ,което спира,
любовта кога извира!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me