uFeel.me
ПИСАХ ЗА МОРЕТО...
Автор: Liliyanaandreeva,  19 юли 2011 г. в 08:06 ч.
прочити: 143

ПИСАХ ЗА МОРЕТО...

 

Писах за морето

и за планината;

за урожая на полето

и цветовете на дъгата...

 

Писах за сърцето

и за любовта;

за звездите в небето

и за сребърна Луна...

 

Сега пиша за мечтата

да живеят моите деца

щастливо тука на Земята

с обич,мир и свобода!...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me