uFeel.me
ПЕТРОВДЕН
Автор: ivelinage2,  29 юни 2011 г. в 00:34 ч.
прочити: 210

Честит Имен Ден на всички,
зовящи се Петър и Павел,
имената на двама апостоли,
разпръснали вяра в сърца непрогледнали.

Зрънцето, посято в душите човешки
в` вековно дърво то днес се й превърнало,
расте и простира корона разлистена
закриля Света, достига то Трона Господен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me