uFeel.me
ПЪТЯТ КЪМ ВЕЧНОСТТА
Автор: aza_9,  23 март 2011 г. в 18:01 ч.
прочити: 234
§§


ИЗГРЕВ МОЙ

ОСТАНИ ВСЕ ТАКА

КРАСИВО ВЪЗМОЖЕН

ДО ЗАЛЕЗА

НА ЖИВОТА МИ ТРЕВОЖЕН

И СКЪСЯВАЙ РАЗСТОЯНИЯТА

ЧРЕЗ БЕЗКРАЙНОСТТА

ТОВА Е НАЙ-КРАТКИЯ ПЪТ

КЪМ ВЕЧНОСТТА


§§

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me