uFeel.me
ПЪТЕКАТА НА УЛИЧНИЯ МУЗИКАНТ
Автор: aza_9,  5 юни 2013 г. в 22:14 ч.
прочити: 287


Пътека от музика,

от болка и вопли,

пътека единствена

на уличен музикант,

пътека утешаваща

в живота изронен,

край трудни пътища-

злоба в пияния свят.

Музика - двигател,


сълзи от рани,

болка от предател,

любови възпяни,

музика - съдба,


отчаяна, но чиста,

подслон и храна е

днес за китариста.


aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me