uFeel.me
ПЪЛНО ЩАСТИЕ
Автор: daisypatton,  3 май 2011 г. в 10:13 ч.
прочити: 403
В живота пълно щастие няма,
дали всички смъртни знаем това?...
Дори в любовта най-голяма,
има понякога мрак и тъга...

А там, където е щедра съдбата,
взела е нещо скъпо в замяна,
дала богатства - разбила сърцата,
или отнела радост засмяна...

На земята пълно щастие няма!
То се излюпва в представите само,
а в мечтите става птица голяма,
и тя винаги каца на едното ни рамо...

   ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ
                               

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me