uFeel.me
П Ъ Т У В А Н Е
Автор: e_mima,  9 февруари 2013 г. в 15:22 ч.
прочити: 342
Несбъдната мечта от мойто детство
на прозореца ми чука тихо.
Да се скрия или да разтворя
на душата златните хамбари?
Помъдряло жито срещу младост да разменям,
устояла обич срещу зашумяла кръв
или духът и тялото ще се прегърнат
в центъра на неизбежен кръстопът.
И независимо в коя посока ще потегля
накрая винаги едно легло ще чака
да го превърна във пързалка с пясък
и като лист обрулен да се спусна. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me