uFeel.me
Овча мисъл
Автор: tinka,  29 февруари 2012 г. в 10:46 ч.
прочити: 292
Докато беше малка овчица
всичко бе наред,
штъкаше,бягаше
из поляни навред!

Мислеше се тя
за дворната царица,
тежко стъпваше доволно
първа в овчата редица!

чу за шапът милата
и не осъзна,
колко бързо изчезва
нейната рода.

Хапваше стабилно,
пийваше вода
и се мислеше
за най-умната овца!

Докато блееше наивно,
докато се мислеше за най-добра,
някой я хвана за крачето
и на огромна кука
наниза и вратлето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me