uFeel.me
Отворете очи
Автор: vesselin,  22 януари 2013 г. в 22:45 ч.
прочити: 349

Има много звезди на небето,

всяка има си своя съдба -

да се слее в едно със морето,

а пък то да и пее в нощта.

 

Слънчо също приятел си има,

някой вечно замръзнал човек,

който пише за него във рима

с име странно на тъжен поет.

 

Има също другарче и буря,

с вятър правят букет от листа

и играят какво ще изгубя -

много стара и смешна игра.

 

Само мъдрите никой не иска,

че обичат да слагат врати

на природата толкова чиста

без да знаят, че тъй са сами.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me