uFeel.me
Отварям нова страница!
Автор: Inga63,  1 януари 2012 г. в 11:02 ч.
прочити: 441

Затварям стара страница и ето


отварям новата пред мен!


Дано е с мен тя по-благосклонна


и да ми носи само топлина!


 


Дано открия по-доброто у човека


и щастието тръгнало на път,


късметът да ме следва непрестанно,


успехът да е верния ми паж!


 


Дано се сбъдне новата ми роля


и видя красотата на деня.


Дано уцеля правилна посока


и да отпия пълна чаша със Любов!

 

----------------------------------------------------------------

 

Да ви е Честита 2012 година...

Автор: най-добрият

Нека да е честита Новата 2012 година!
Нека здравето, късметът и успехът Ви съпровождат
всеки миг, всеки час и ден.
Виждайте най-доброто у хората
и ще видите доброто във Вас.
Дайте на другите, за да дадете на себе си.
Ценете красотата и ще бъдете красиви.
Обичайте и ще бъдете обичани.
Слушайте и гласът Ви ще бъде чут.
Учете другите и ще научите себе си.
Застанете с лице пред огледалото
и ще се зарадвате на лицето, което Ви гледа.
Защото най-важно в живота е
не къде се намираме, а в каква посока се движим.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me