uFeel.me
Отвъд
Автор: fullmoon,  30 август 2011 г. в 23:15 ч.
прочити: 255

Крада от себе си,

крада от теб,

крада от всички и мълча.

Животът ми е бесен, щръкнал

и усмихва се,

а аз при себе си притихвам и крещя...

Не те прикотквам.

Никак не те моля и не искам

да мълчиш.

Един живот, само за един

живот жадувам - да си до мен

и винаги до мене да стоиш.

Крада от себе си.

Крада от теб.

Крада от всички и мълча.

Единствен ти ме обвиняваш

И няма как – пледирам себе си и те зова!

Залезите са загубени! Залезите са измислен натюрел.

Разбирам, че те искам. Не казвай, че е краят.

Откак се помня, все съм си предел.

Крада от себе си,

крада от теб,

крада от всички и мълча.

Отвъд пределите живее любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me