uFeel.me
Оцветено
Автор: Slaveya,  5 март 2011 г. в 12:54 ч.
прочити: 399

Надвесен стълб

сгушил върху жиците си птиците,

отъпкана пътека

снежни отпечатъци,

различни мисли лутат се

унесено,

студена зима

спомени отминали...

... бели нюанси в присъствие.

 

Разлистени клони

приютили в гнездото си щъркелите,

окаляна пътека

дъждовни стъпки,

различни мисли обикалят си

уверено

прохладна пролет

спомени създаващи...

... зелени багри в наличие.

 

Пътуващи вълни

носещи върху гребена си чайките,

мокър бряг,

пясъчни следи,

различни мисли  разхождат се

устойчиво,

горещо лято

предстоящи спомени...

... жълти  цветове в пребивание.

 

Падащи листа

подслонили в скута си катериците,

изсъхнала пътека,

спъващи пънове,

различни мисли почиват си

спокойно,

топла есен

запечатени спомени...

... кафяви оттенъци в съществуване.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me