uFeel.me
Оцет
Автор: mese4inko,  21 юли 2012 г. в 07:59 ч.
прочити: 258
\"Обичкам те\"- като вино опива красиво,
ала как боли щом разбереш че било е
дълги години фалшиво!

И изчезва аромата на дъхаво вино пенливо,
а с него мечтите за бъдеще общо- светло и
вечно щастливо.

Усърдно бъчвите мия и с верните билки ги кисна,
но пак омразен \"Бацил\" пропълзява и виното
червено прокисна.

Е няма как да съм весел както преди,
и оцета истини носи, но кисел ме прави,
лицето ми сбръчква и на душата вреди!

Дали ново лозе да сея и в нова бъчва
с любов от новото вино с мерак
пак както преди да си налея?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me