uFeel.me
Оцеляла
Автор: devil_queen,  4 септември 2008 г. в 00:28 ч.
прочити: 504

И на самотен остров сякаш съм живяла -
Без храна (без обич), без вода (без нежност);
така се чувствах аз след нашата раздяла,
а болката ми беше цялата безбрежност.

Проливни дъждове валяха нощем (от сълзи)...
(и името ти виках)... мощни урагани,
разбиваха скалите (както ти сърцето ми)...
безжалостно... коварно... кат цунами...

Помете всичко (ти) по своя път,
удавник бях, но някак си изплувах,
тогава спря за миг да се върти светът,
а аз бях жива... Просто - съществувах.

За миг избистри се черното небе,
и чак тогава аз го осъзнах -
дори след пораженията, на моето сърце,
щастлива съм, защото - ОЦЕЛЯХ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me