uFeel.me
Отсъствие
Автор: annavlad,  6 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 4159

Измина много време,

откакто теб те няма.

Но болката в сърцето ми

е още по-голяма.

---

Не мога аз да видя добрите ти очи,

усмивката ти ведра, не ще да заблести.

Не ще да ме прегърнеш...

и няма да ме стоплиш със благите си думи.

---

Безкрайно е огромна таз пропаст помежду ни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me