uFeel.me
Отронена радост, танцуваща в океан от светлина...
Автор: womanly,  14 декември 2010 г. в 12:01 ч.
прочити: 446
Вълшебна дъга след топъл дъжд изгрява,
наситена с гама от пастелни цветове...
Светла надежда расте - оживява,
разкриваща нови, непознати светове...

Свеж аромат - с дъх на пролет,
ефирно носи се над морета и гори...
Белоглав орел във виртуозен полет,
разсъблича прикрити страхове с очи...

Тайнственост и красота в едно се вплитат...
Сияен пламък – навред блести...
Ято птици щастливи прелитат,
весело - кръжещи над морските вълни...

Отронена радост - величествено се откъсва,
танцуваща леко в океан от светлина...
Омаен еликсир – тя нежно разпръсква,
сътворявайки парченцата любов - по света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me