uFeel.me
Отрекох се
Автор: Bella Hristova,  19 ноември 2011 г. в 08:48 ч.
прочити: 414

Отрекох се от всичко земно,
почистих си сърцето от света
и Слънцето във него грейна,
заведе ме в Небесните места.

А там с Надеждата на Бога
проходих във Духовните места
и котва хвърлих в стъклено море - да мога
завинаги с Духа на Бог да съм.
                                       Друг дух не ща.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me