uFeel.me
Отражения по небесните длани
Автор: tiamat_,  8 април 2012 г. в 11:17 ч.
прочити: 285

Кръгове светлина по небето,

фарове, които отказват да погледнат асфалта.


Вали ли или е истина,
че всички пътища са увереност,
в собственото ни движение.


Включи пета и гледай напред.

Отражението на следите ти е 
по небесните длани,
мокри от сълзи. 

Там чертаеш всички пътища,

светли кръгове от вървенето.
Дъждът не може да ги заличи.

Вали ли, или е истина,

че сме родени птици,

които никнат от капки дъжд
в собствените си небесни отражедия.  
    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me