uFeel.me
Отразени
Автор: Laska,  3 юли 2011 г. в 16:58 ч.
прочити: 455


Думи неизказани
натежаха на небето
и то
превърна ги в сълзи.
Цяла нощ тихичко рида.
Валя, валя,
валя...
С тях
тревогата във въздуха отми,
а на сутринта,
под стихващата песен на капчука,
розата глава повдигна,
бавно
листенца алени разтвори
с капчици искрящи върху тях -
бисерчета малки,
слънчеви усмивки отразили,
чисти и ефирни
като мислите ми плуващи
към теб.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me