uFeel.me
Отново...
Автор: mimitenedi,  17 април 2013 г. в 20:21 ч.
прочити: 279
Доста време измина и отдавна не пиша. 
Не във думи живея, и обичам, и дишам,
а \"на живо\" поплувах на живота в морето,
ту потъвах дълбоко, ту летях към небето.

Тези полети с бръчици май ме сдобиха -
от усмивки, от мъка и от взиране в слънцето.
А водите дълбоки пък ме наградиха -
с тях поливам на вярата слънчева зрънцето.

Равносметката с дата сегашна е ясна:
аз загубих обични за мен хора,
но имам смисъл и мисълта е прекрасна,
и цъфти пак в лилаво онзи люляк на двора...

Тази вечер отново затъжих се за стих,
затова се завърнах пак към думите шарени
и отново красивото в тях преоткрих,
пак е пролет - с цветя и със изгреви алени...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me