uFeel.me
Отново
Автор: anima,  1 април 2012 г. в 21:09 ч.
прочити: 313
Покълва чувство

объркано; непонятно

и ново е... и старо.

Но не като преди.

Познато и далечно,

близко и непознато;

Името Любов носиш ти.

За кой ли път в живота,

на моята врата стоиш

За кой ли път отново

ще отворя за да влезеш,

триумфираща в сърцето...

Аз знам, че нищо не обещаваш,

просто идваш да ме посетиш.

Отворя ли ти; не отговаряш,

ако за сетен път ме заболи.

И все пак ще рискувам,

бъди при мен добре дошла.

Каквото и да става ще изживея

отново и наново любовта...

анима 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me