uFeel.me
Относително 2
Автор: tinarosivoice,  4 февруари 2013 г. в 18:42 ч.
прочити: 158

Човек никога не знае
кой му е близък
и кой - далечен.
Само в приближаването
се вижда далечното,
а в отдалечаване
се усеща близостта.
Чувствителна бленда
може да запечата това,
което очите пропускат в мига...
дори чувството за самота
е лъжливо усещане,
заради невидимите неща...
Желанията и копнежите
предизвикват дискомфорт,
защото обичаме
да се къпем илюзорно...
Постоянно сме
в грешна посока
и търсим близостта
далече от себе си
и вътрешността.                   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me