uFeel.me
Отначало
Автор: nella_gold,  15 март 2012 г. в 07:20 ч.
прочити: 229

Здравей! Разплаках се... Какво да кажа?!

Отдавна няма смисъл всичко писано...

Ще го изтрия тихичко, да не усетиш

онази болка, дето ме е приковала.

 

И... мисля да започна отначало.

Но този път – ще разпилея листите

и избирателно ще следвам... мисълта ти.

А ти?! Все там ли ще стоиш, на прага?!

 

Ела и подскажи ми нещо, но с усмивка.

Умееш да го правиш, упорит си.

Накарай ме и мен да се усмихна,

макар през сълзи, някак истински...

 

Горещо ли?! Я виж ме – аз треперя.

Дори ръката ми от студ е посиняла.

Не сдържам точно редовете,

а трябва да дописвам мислите.

 

И...  нямам  време, скоро пак ще мръкне.

Дори прозореца ще потъмней свирепо.

А мислите ми - като птици бели,

отново ще поемат, през небитието.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me