uFeel.me
Откровение
Автор: whitening__black,  2 април 2011 г. в 00:27 ч.
прочити: 247
С всяка глътка въздух

все повече обичам те!

Капките восък бавно погубват ме

и търся отново теб...

Като череша в мен оставяш

сладък и отровен привкус на любов.

За цялата любов проклинам те!

Мой ангел.

Мой дявол.

Моя страст.

Спирам времето и на теб обричам се...

Ако ще и в ада да горя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me