uFeel.me
Откъснато
Автор: solar,  30 юли 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 159
Едно парче отлежала обич
откъсна сутринта от себе си -
не е било на легло,
което луната е гряло,
не е пълно със стъпки и пясък,
нито ухае на гора...
Кой се катери по
откъсната картина?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me