uFeel.me
Отиват си
Автор: shepota_na_vqtura,  1 април 2011 г. в 14:33 ч.
прочити: 240

    
    Отива си бавно нощта,
    след нея ще дойде сутринта.
    Отиват се тези звезди,
    след които слънцето ще заблести.
    Отиват си моите сълзи,
    а с тях и спомените ни.
    Отива си онази твоя приятелка,
    на която разчиташе ти.
    Изгуби всичко с мен,
    изгуби себе си дори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me