uFeel.me
Отиваш си!
Автор: Dandykrokodila,  11 октомври 2008 г. в 10:20 ч.
прочити: 251

Добре! Отиваш си!

Няма да те спра!

Дори не си го и помисляй!

"Просто така е трябвало да стане!" -

с тази мисъл от днес ще живея.

Е, да жалко ти звучи.

Не ми пука!

Признавам си-предадох се,

Не искам повече борби!

Вече имам толкова спечелени битки,

(че може и да ми завиди някой)

Не искам поредната, край,

свърши се-Предавам се!

Тръгвай си!

Посмей ми се за последен път,

Наричай ме, каквато искаш,

Мисли се за спечелил-

Просто не ми пука!

(Върви си, отивай си,

дори за миг не помисляй да се обърнеш назад!)

Но знаеш ли?! - грешка правиш (поредната)!

Утре ще осъмнеш и ще съжаляваш,

знаеш го, нали?!

За това нека сключим договор с клаузи две:

Първа - Ти да не съжаляваш;

Втора - Аз да не страдам!

Просто нека не ни пука!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me