uFeel.me
Отиваме в пропастта
Автор: galq94,  1 ноември 2010 г. в 19:08 ч.
прочити: 345
Не ценим това което имаме,
късно се сещаме да обичаме,
лесно се отказваме,
трудно прощаваме,
не търсим радостта,
а се сърдим, че има самота.
Мразим а искаме да сме обичани,
търсим доброто, попадаме на злото,
бършем сълзи и се спъваме
в нашите несбъднати мечти
бягаме от реалността, но отиваме в пропастта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me