uFeel.me
Отдавна
Автор: bogpan,  13 октомври 2008 г. в 19:34 ч.
прочити: 416
Странно как умират мъжете..."

Г.Сеферис


Отдавна,
въжето е скъсано.
Бурята бие
в скалистия нос.
А ние сме
тука.
И ще те каня
само за една...

и за сиртаки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me