uFeel.me
От живота ти приятел ако си отиде
Автор: lepart,  6 януари 2013 г. в 18:17 ч.
прочити: 358
От живота ти приятел ако си отиде
и в душата си след него ти почувстваш празнота,
когато в мислите ти е и нощем го сънуваш,
осъзнаваш с болка колко липсва ти сега!

От живота ти приятел ако си отиде,
ненадейно, без да се сбогува с теб дори
и гласът му вече никога не ще да чуеш,
осъзнаваш, че за него сърцето винаги ще те боли!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me