uFeel.me
От обич светят звездите...
Автор: mag_alisa,  11 януари 2009 г. в 19:22 ч.
прочити: 324

Нощта пристъпва тихо на пръсти.
Красива и властна любовница.
Изпепеляваща страст в очите си носи.
Звезди незапалени.

 

Денят я поглежда задъхан от слабост .
И в миг премалява от обич.
Протяга ръце и с любов я прегръща.
Звездите й пали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me