uFeel.me
От две очи разплакани...
Автор: linapaint,  28 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 823
С протегната ръка в нощта,
останах да те чакам,
и от две очи - разплакани
сълзите ще опитам!
*
Усещам,
стъпките ти - неизстинали,
а устни парещи - шептят,
вик - с пресипнал вече глас!
*
Притаила дъх,
в ъгъла на мрака,
с протегната ръка в нощта,
останах да те чакам.
*
Утро не усетих,
събудих се, вратата бе отворена,
а аз - на прага сгушена
от две очи - разплакани
събирах сълзи за из път.
``````````````````````````
28/05/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me