uFeel.me
От другата страна
Автор: Innocence,  26 март 2011 г. в 20:22 ч.
прочити: 450

Докато им продават смърт на прах

ще бродят призрачно  из бездните на ада.

Без Джи пи ес за горната земя,

сред жалките остатъци от вяра

във нещо свято. Нито път, ни брод!

Видях  агонията как приготвя клопки

отмервайки по грам антиживот

в търбусите на вампирясали спринцовки.

Видях  следи от хищните игли

по вени на приятели и близки,

а празните им стъклени очи

не можеха за помощ да извикат.

И се замислям колко луд е този свят,

където властникът се хили истерично,

а дяволът пирува на обяд

с жестокото ни скотско безразличие...

И колко глупаво устроен е човек,

защото чака да му дойде до главата,

когато може със един единствен жест

в зародиш да унищожи змията.

Поклон пред вас и вашата  борба

и  нека всеки следващ ден ви се отплаща

с живот изтръгнат от ръцете на смъртта,

с живот към светлото направил смела крачка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me