uFeel.me
Остров
Автор: ameral,  27 януари 2009 г. в 20:51 ч.
прочити: 239

Остров

Неочакван, но и не обещаващ.

Родил се под звездите и чакащ.

Да бъде твоята муза в тъмното.

Вдъхновяващ в смъртта на зората.

Остров по средата на океана.

Скритото кътче в душата.

Затворя ли очи ще мога да бягам.

Диво, първично, не докоснато от нищо типично.

Бягство от всичките земни пороци.

На зеления остров, в кътче от рая съм скрита.

... където дори и да има неволя,

то никога няма да казвам открито,

че мразя да дишам аз чуждата воля.

И всичко остава си скрито.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me