uFeel.me
Остави ме!
Автор: sikra,  28 януари 2012 г. в 11:30 ч.
прочити: 355
Остави ме да изстрадам живота си!
Тази мъка, единствено моя
е разкъсана птица в клетка от спомени,
писък див на умираща чайка в прибоя.

Остави ме да оплача смеха си!
Вече метнах над него черна шамия
и погребах без време духа си,
и успях всяка нова мечта да изтрия.

Аз отдавна съм пепел от буйно огнище.
Не търси в него въгленче скрито, жарава.
То изтля във ръцете ми, пазещи нищото.
Остави ме да плача и да забравя!

Силвия Гуцева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me