uFeel.me
Остави ме да отлетя
Автор: NikOq,  11 юли 2011 г. в 21:43 ч.
прочити: 310

Не искам да виждам лицето ти.
  Не искам да спирам отново сърцето ти...
Остави ме да отлетя!
  Не искам да мечтаеш...
Недей да желаеш ти любовта...
  Не протягай към мене ръка...
Остави ме да отлетя!
  Не искам да съм с тебе сега...
Не искам да бъда твоя мечта...
  Остави ме да отлетя!
Не искам да виждам очите ти. В тях прозират сълзите ти...
  Не мога да живея така...
Остави ме да отлетя!
  Недей ме превръща в своя жестока съдба.
Не искам аз любовта...
  Добре е така...
Остави ме да отлетя!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me