uFeel.me
Остави ме Живот
Автор: letisiq77,  25 септември 2009 г. в 23:50 ч.
прочити: 635
Вече нищо не чакам от тебе Живот,
вече всичко е твърде безсмислено,
преподаде ми своя пореден урок,
как се страда ме учиш единствено.
Пак заши ми поредния парещ шамар,
и в душата разрови със въглени,
и ме смачка с ръка като някоя твар,
от сърцето направи си игленик.
Вече... нищо не чакам от тебе Живот,
няма вече с какво да ме смажеш,
аз научих и своя последен урок,
нямаш вече какво да предложиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me