uFeel.me
Оставете ме да плача
Автор: beibi,  8 март 2011 г. в 06:41 ч.
прочити: 311
Нощта спи,сърцето ми страда…
тази вечер, душата ме боли…
тежко е когато обичаш…
тежко е да останеш сам…
 
Когато нещастието те сполети…
иска ти се да говориш и говориш …
за всичко, истината …
за твоя живот, за твоята любов…
 
И не трябва да плачеш…
не трябва господ  да кълнеш,…
че от всички си избран…
като просяк да се родиш…
 
Отворете ми прозореца приятели…
оставете ме, оставете ме да плача…  
друго нищо не искам…
преди смъртта да е дошла…
 
Нощта спи, сърцето ми страда…
тази вечер, душата ме боли…
тежко е когато се обича…
да останеш сам…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me