uFeel.me
Оставам
Автор: nella_gold,  28 май 2011 г. в 07:59 ч.
прочити: 421
Останах с болката от смътното ти вчера.
Със радостта от миналото утре,
с надеждата, че днес ще те намеря
на пътя си – изгубена монета.

Останах с болката от свойто вчера,
с надежда днес, че изгрева е чудо.
Със синьото небе и пътя ни далечен,
със онзи слънчев лъч, пропукал утрото.

Оставам тук. До другото ни утре,
със болката от мнимото ни случване.
Със онзи миг – свещен, до... после,
със полета на трудното завръщане...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me