uFeel.me
Остарях... но...
Автор: Kasiana,  19 февруари 2013 г. в 08:52 ч.
прочити: 243
Остарях и се вижда от миля,
но в душата ми кончето цвили
и прескача високи стобори -
с ветрове и звезди да говори…

Обуздано не иска да бъде…
И навярно в живота отвъден
ще прескочи и свода на ада
с волността си неистово млада.

Ще препуска в незнайни простори,
без юзди, без седло и без шпори,
осъзнало, че вечно е живо
на душата сърцето игриво…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me