uFeel.me
Остана без заглавие.
Автор: upadychen.poet,  7 февруари 2013 г. в 07:12 ч.
прочити: 300
Зелените дървета акварелни,
криви къщи с прозорци тихи.
Ръката ми през твоята минава,
тъй както спомен срязва дните ни.

Шарени стъкла и смях.
Вечни улиците се извиват,
имаш ли с кого да повървиш.
Спокойно както е през зимен ден,
когато слънцето е слязло при хората.

Но стъпките остават винаги зад нас,
а напреде хоризонта крие идния ни ден.
Останаха и сенките, сърцата ни, лъчите,
в стулената улица зад мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me