uFeel.me
Особнячка
Автор: Petrova_AHETA,  10 февруари 2012 г. в 18:17 ч.
прочити: 299
С лекота решавам си проблемите.
Не се замислям много пред дилемите.
В двете крайности се движа.
Лесно е, така се диша!

Вратичка трябвало да си оставям.
Казват, че е нужна, за да се спасявам.
С \"Да!\" и \"Не!\" не ми е нужна!
Лъжата винаги за мен е чужда!

Така печеля, но без съмнение,
не се харесва моето поведение,
че в двете крайности е рядко
да се живее толкова сладко...

На мен не ми разправяйте, мили хора!
Аз с всекиго готова съм да споря!
Направо в очи Ви го изсипвам,
без да мисля с \"Да!\" и \"Не!\" кого съсипвам!

Пък и ми приляга прямотата,
какво като не е присъща за жената,
щом кажа \"Да!\" ще е така!
Откажа ли, докрай на своето държа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me