uFeel.me
Особена любов
Автор: tanq_mezeva,  3 януари 2010 г. в 12:55 ч.
прочити: 576
\"Любов ли е, когато в сутрин с теб се будя?
Любов ли е, когато мисълта гори?
Любов ли е, когато в нощите, в съня ми,
душата ми от обич, към твоята лети?\"

Сънувах този стих и нежната му песен,
те бяха  вътре мен, но чувах я отвън,
звучеше с детски глас, чист и непринуден,
долиташе отгоре. Не беше сякаш сън.

Затичах се по стълбите, исках да я видя,
певицата със ангелския, непристорен глас,
тя пееше на парти, май рожденно, детско,
песента отправена, единствено за нас.


Събудих се. Сънят във мене  запечата -
мелодията, текста, детето с песента...
Впоследствие разбрах, смъртта ми е гостувала,  
докоснала ме бе, със ангелска душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me