uFeel.me
Осмелило се
Автор: Laska,  2 декември 2008 г. в 18:41 ч.
прочити: 415

Капчица роса,
превърната
в гореща слана,
без жалост попарила
нежно цветче.
Било
копринено бяло,
сега е
безжизнено,
кафяво -
осмелило се да цъфне
закъсняло
или
може би твърде...
рано.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me