uFeel.me
Ослепено слънце
Автор: Silviya_Markela,  12 май 2011 г. в 16:40 ч.
прочити: 327

 


 


 

С пръсти слънцето обхвана,
а то - смалило се само
за твое улеснение
сгуши се послушно

и притихна, занемя...
При допира на пръстите
гмурна се в душата ти
и мигновено ослепя...

Душата на мечтател
пълна с идеали чисти,
с огнеструйна вяра,
бранеща красивото,

с безбрежна нежност,
отдавана без жал
силно слънцето огря
и то тозчас замря...

Тъй слънцето бе ослепено...


 





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me