uFeel.me
Осиротяваме, приятелко…
Автор: Shy,  6 декември 2009 г. в 16:57 ч.
прочити: 964

Осиротяваме, приятелко…
оставаме като дърво без корен.
Ти няма на кого да кажеш “мамо”,
a аз със татко тихо да говоря…

И ще ги търсим дълго в нощите,
във сънищата боси и изстрадали,
там живи ще ги виждаме все още,
към тях ръце със обич ще протягаме.

И нежно ще им шепнем думите,
които не успяхме да им кажем…
и ще потръпват нямо устните…
В сърцата си навеки ще ги пазим!...


Посветено на Ани Монева, и паметта на напусналите този свят...с много обич.   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me