uFeel.me
Още една...
Автор: Laska,  22 януари 2009 г. в 17:31 ч.
прочити: 433


Искам да заспя...
но тази студена луна,
спуснала коси
през кривите пръсти на дърветата,
боде лицето ми.
Сенките,
растящи от ъглите,
се усукват с мислите ми
и тънката им мрежа
до задушаване ме стяга.
Затворя ли очи,
съскащи искри се гонят.
Безсънна нощ...
Още една.

А исках да те срещна
поне в съня...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me