uFeel.me
Орисия
Автор: Innocence,  25 април 2009 г. в 18:16 ч.
прочити: 426
Целуната от липсата на страх
душата ми щастлива се разпада
на фини късчета живот и звезден прах
и в белите ти дробове сама попада
за да нахрани всяка клетка с кислород,
в кръвта ти като дъх да се разтвори...
Обичам те!Не ми е нужен антидот
от хилядите всепогубващи отрови,
с които Егото ми ще подправи любовта
за да я подчини,да те сломи и притежава...
Орисана съм да отдавам светлина-
не да руша,
а да лекувам...
и създавам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me